NordicBet Ligaen

Niels Erik Søndergård vender tilbage til Esbjerg

Esbjerg fB opruster på administrationsgangene efter oprykningen til NordicBet Ligaen. Ind kommer et aldeles bekendt ansigt.

Niels Erik Søndergård til et opgør
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Fra 1. september er tidligere sportsdirektør Niels Erik Søndergård tilbage i en ny post hos Esbjerg fB.

Klubben skriver torsdag formiddag, at den erfarne fodboldmand bliver en del af akademiet, hvor han skal være sportslig koordinator.

– Vi har valgt at ansætte Niels Erik Søndergård i en vigtig koordinator-funktion, og han skal være med til at samle trådene og skabe yderligere overblik i hverdagen både til kamp og træning, fortæller administrerende direktør Jens Hammer Sørensen til klubbens hjemmeside.

– Det er ikke kutyme, at vi offentliggør det som en selvstændig nyhed, når vi ansætter en ny medarbejder i organisationen. Jeg og bestyrelsen ved dog godt, at der er mange holdninger til at ansætte tidligere medarbejdere blandt EfB-fans, fortæller Hammer Sørensen og uddyber:

– Derfor synes vi kun, det er fair, at vi fortæller åbent og ærligt om tilføjelsen. Med Niels Erik Søndergård, der tiltræder i en helt anden rolle end tidligere, får vi en profil ind, der kan assistere i den sportslige organisation fra dag ét. 

Niels Erik Søndergård blev tidligere på året fyret som sportschef i AC Horsens. Han har også tidligere været sportsdirektør i Esbjerg fB.

Lyn-analyse

Allan Hvid

Chefredaktør, campo.dk

Esbjerg fB har brug for at tage flere vigtige skridt, hvis klubben skal sikre en permanent tilbagevenden til toppen af dansk fodbold.

I denne stilling som Sportslig Koordinator vender Niels Erik Søndergaard tilbage til træningsanlægget på Gl. Vardevej, hvor der tidligere er kommet rigtig mange store talenter op gennem rækkerne i hans tid.

Jeg tror, det er et godt skridt for EfB til at sikre en sammenhængskraft i hele den sportslige stab, der nu samlet set skal omstille sig til at præstere på et højere niveau end de sidste to år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P