Conference League

Neestrup efter remis: Tilfreds med indsatsen

F.C. København er klar til Conference League-gruppespillet efter man samlet slog skotske Kilmarnock. Noget, som Jacob Neestrup er godt tilfreds med.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Kilmarnock
Kilmarnock
u t v t t
1 : 1
Slut
FC København
FC København
v t u v t
M. Watkins
16′
L. Mayo
68′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

F.C. København skal spille Conference League-gruppespil til oktober.

Det står klart, efter at man med hiv og sving klarede skærene mod skotske Kilmarnock torsdag aften.

Selvom det ikke var poleret fodboldspil hele vejen igennem, så er FCK-træner, Jacob Neestrup, fint tilfreds med præstationen.

Uden pral: FCK kvalificerer sig til Conference League

– De første 25-30 minutter blev lidt hektiske og blev meget duelprægede, så længe de havde intensitet i deres spil, men siden synes jeg, at vi viste, at vi er det bedste hold, og vi løste opgaven.

– Bortset fra indledningen i dag, er jeg tilfreds med indsatsen og den måde, spillerne løste opgaven på i dag, siger han til klubbens hjemmeside.

Selvom klubben er i en periode, hvor det ikke kører, finder træneren det endnu mere imponerende, at FCK klarer sig videre.

– Vi er i en periode, hvor tingene ikke kommer så nemt til os, men jeg tror, at mange i dansk fodbold er glade for, at vi igen har levet op til vores ansvar ved at komme i et gruppespil.

F.C. København kigger altså ind i et europæisk gruppespil. Hvem man skal møde, vides ikke endnu. Lodtrækningerne finder sted fredag den 30. august.

Transfer overblik: Alle handler i Superligaen sommeren 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P