NordicBet Ligaen

Bekræftet: OB ophæver med forsvarsflop

OB meddeler torsdag, at man har ophævet med den finske forsvarsspiller Sauli Väisänen.

Foto: OB

Han kom til OB i sommeren 2023, men efter 17 minutters Superligafodbold er tiden i striber forbi.

Sauli Väisänen og OB er blevet enige om at rive kontrakten over, som eller stod til at udløbe i sommeren 2026.

Den 30-årige finske forsvarsspiller blev hentet ind af daværende fodbolddirektør Björn Wesström, men finnen fortæller, at OB ikke var et godt match på banen.

– Min tid i OB er nu slut. Det har selvfølgelig ikke været det perfekte match fodboldmæssigt – hverken fra min eller klubbens side – men jeg har stadig ikke fortrudt at komme hertil.

– Byen har været fantastisk for min familie og mine to små børn. Alle andre steder end fodboldbanen, har det været fantastisk. Derfor vil jeg gerne sige tak til hele byen for at få os til at føle os hjemme. Nu går turen ud mod nye eventyr, udtaler Väisänen til klubbens hjemmeside.

Foto: OB

Väisänen vendte i sommer retur fra et lejeophold i den italienske Serie B-klubben Ascoli. Troels Bech fortæller, at der ikke er plads til stopperen på holdet.

– I lyset af den stærkt begrænset spilletid og den konkurrencesituation, vi har på midtstopperpositionen, er vi blevet enige om, at vores vejes skilles her.

– Sauli har opført sig ekstremt professionelt og understøttet kulturen på bedste vis i en svær tid, og derfor vil vi gerne takke Sauli for sin tid i klubben, udtaler sportsdirektør, Troels Bech.

Sauli Väisänen nåede fem kampe i alt på OB’s førstehold.

Opblomstrende Kjerrumgaard: Krogh-tillid betyder alt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P