Championship

Træner bekræfter: Slimane på vej væk til danskerklub

Sheffield Uniteds manager Chris Wilder var en skuffet herre, da han blev interviewet efter Carabao Cup-exit. Ikke kun på grund af resultatet, men også fordi dansk-tunesiske Anis Ben Slimane er tæt på et skifte.

Anis Ben Slimane i dribleaktion mod Crystal Palace -spillere
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Chris Wilder var ikke imponeret over Anis Ben Slimanes beslutning om at sidde over i kampen mod Barnsley, som de tabte 1-0.

Efter kampen udtalte manageren til et engelsk medie, at der er et skifte under opsejling for den 23-årige midtbanespiller.

Den tidligere Brøndby-spiller skal endnu en gang iklæde sig en gul spilletrøje og spille under en dansk cheftræner.

Det er den danske cheftræner Johannes Hoff Thorup og Norwich, som ligner Slimanes nye arbejdsgiver.

I den forbindelse udtaler Chris Wilder, at Slimane ellers var udtaget til truppen i Carabao Cuppen.

– Han var udtaget til holdet. og halv fire (red. om tirsdagen) opstod der en situation, hvor han ikke var involveret, siger Wilder til Sheffield Star.

Herefter bekræfter manageren, at Slimane snart bliver allieret med Hoff Thorup og den nyindkøbte danske talent Oscar Schwartau:

– Jeg tror, der er en aftale med Norwich, der er tæt på, og her mente han (red. Anis Ben Slimane), at han ikke var mentalt klar til at spille.

Dermed kan skiftet genstarte den tidligere Brøndby-spillers karriere, idet han i alt fik 545 minutter fordelt på 19 kampe for Sheffield United i forrige sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P