3F Superligaen

Randers-wing havde pludselig engelsk trænerlegende i røret

Randers FC’s nye wing Norman Campbell fik tirsdag et opkald, han sent glemmer. I den anden ende af ræret var nemlig en engelsk trænerlegende, og han han ringede med gode nyheder.

Norman Campbell til træning for Randers FC
Foto: Laura Bannerholt, Randers FC

Norman Campbell har fået en god start på tilværelsen i Randers FC.

Den nyankomne offensivspiller scorede i sidste weekend på Brøndby Stadion, og den 24-årige jamaicaner er nu oppe på to mål i fem kampe.

Den gode start er også bemærket i hjemlandet Jamaica, hvor den tidligere engelske landstræner Steve McClaren har overtaget roret.

Og McClaren ringede til Campbell tidligere på ugen med en god nyhed.

– Vi talte sammen tirsdag om de kommende kampe på landsholdet. Han fortalte, at han har fulgt mig, siden han blev udpeget som landstræner, og han har set, at jeg klarer mig godt.

– Han så den sidste kamp mod Brøndby, og han var tilfreds med kampen. Så jeg har fået en udtagelse til landsholdet, så dagen efter vores kamp mod AaB rejser jeg til Jamaica, udtaler en glad Norman Campbell til Campo.

Norman Campbell til træning for Randers FC
Foto: Laura Bannerholt, Randers FC

Steve McClaren kvittede tidligere på året sin stilling i selveste Manchester United for at blive landstræner i Jamaica.

Det er da også ganske særligt for Campbell, at udtagelsen kommer fra en stor trænerprofil som den 63-årige englænder.

– Det er Steve McClaren. Han er en kæmpe træner, og at han anerkender mit talent, er et rygklap til mig. Det viser, at alt det hårde arbejde, jeg har lavet, giver pote. Det tager bare tid, udtaler en tilfreds Campbell.

Første gang i fire år

Norman Campbell har optrådt tre gange for Jamaica, men den seneste landskamp på hjemmebane er tilbage fra 2020.

Nu glæder han sig til at spille foran venner og familie igen.

– Jeg er patriotisk. Jeg er jamaicaner. Så det betyder meget for mig at kunne repræsentere mit land foran min familie og venner.

Steve McClaren har en stor trænerkarriere bag sig. Han har tidligere været engelsk landstræner og senest i Manchester United. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

– Jeg har ikke spillet en kamp foran venner og familie i de sidste fire år, så nu er chancen endelig kommet for mig. At spille foran dem er en stor mulighed for mig, og jeg værdsætter det virkelig, slutter Campbell.

Jamaica møder Cuba og Honduras i CONCACAF’s udgave af Nations League.

Randers-chef erkender interesse i Brøndby-midt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P