Herrelandsholdet

Kommentator: Klassespiller skal erstatte O’Riley

Den nye Brighton-spiller Matt O’Riley havde en skrækdebut tirsdag aften, hvor han blev skadet. Meget tyder på, at DBU skal finde en erstatning for ham, og i den forbindelse har Flemming Toft et bud på, hvem det skal være.

Vallys og Madsen kæmper om bolden og landsholdsudtagelse
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Der gik kun et enkelt døgn, før danske Matt O’Riley fik debut for sin nye klub Brighton.

Dog vil det ikke være en kamp, som den 23-årige O’Riley vil kigge tilbage på med stor glæde, da han pådrog sig en skade, der højst sandsynligt resulterer i et landsholdafbud.

Åh nej! O’Riley skadet efter fem minutter i debut

Dermed skal der findes en erstatning på midtbanen, og her har fodboldkommentator Flemming Toft et bud på, hvem det skal være.

– Mit ønske er, at Mads Emil Madsen bliver udtaget i stedet for O’Riley. Han er en væsentlig årsag til AGF’s fornemme start på sæsonen, og han rummer alt det, der samlet set kan kaldes for klasse. Og mere end Superliga-klasse – det kan han måske vise på landsholdet, lyder det fra Flemming Toft.

Ifølge Flemming Toft indeholder AGF-profilen, som har været på rundens hold fem ud af seks mulige runder, nogle interessante kvaliteter. Kvaliteter, som kan bidrage til den fornyelse, Herrelandsholdet har manglet.

– Mads Emil er duelstærk, han er fysisk stærk og forudseende begge veje, og så tager han gerne dybdeløbene. Det er en ting i det direkte spil, som den nye, midlertidige landstræner ønsker. Det kunne være interessant at se Superligaens vel nok bedste spiller lige nu, uddyber kommentatoren.

Fakta

Mads Emil Madsen

Madsen rimer på fornyelse

Ved landsholdsudtagelsen lagde den midlertidige trænerduo Lars Knudsen og Daniel Agger vægt på, at de gerne vil implementere en spillestil, hvor man tør investere offensivt.

– Først og fremmest vil vi gerne skabe flere chancer. Det er egentlig det, vi gerne vil over i; Investere offensivt og score flere mål, fortalte assistenttræner Daniel Agger efter udtagelsen.

Ifølge Flemming Toft kan det også være den markante årsag til, at Brentford-spilleren Mathias Jensen i første omgang blev vraget.

Fodboldkommentatoren mener ikke, at Mathias Jensen for alvor har slået igennem på det danske A-landshold. Og i den forbindelse ønsker Toft at se nogle andre typer som del af midtbanekonstellationen for Herrelandsholdet.

Et andet friskt bud

En større kanin, som man kunne trække op af hatten er ifølge Flemming Toft Oliver Sørensen fra FC Midtjylland, men han hælder stadigvæk mest til AGF’s nummer syv.

– Oliver Sørensen er også et emne, man kunne kigge på. Men jeg ville ønske at se Mads Emil Madsen i landsholdssammenhæng i tråd med Pierre-Emile Højberg på midtbanen, lyder det.

Landsholdet har fået ny anfører: Han er en kriger

AGF-spilleren har endnu sin A-landsholdsdebut til gode. Til gengæld er han noteret for syv kampe for U21-landsholdet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P