3F Superligaen

Kan Oskarsson vinde over Brøndby-duo igen?

De fem nominerede til Månedens Unge Spiller for august er fundet. Endnu en gang er Oskarsson nomineret sammen med Brøndby-talenterne Noah Nartey og Clement Bischoff.

Superligaen, top seks superliga, mesterskabsspilet Superligaen, hvem vinder Superligaen, FCK, FCN, Brøndby, Viborg, Randers FC og AGF.

Hele fire gengangere er der fra julis Månedens Unge Spiller.

Julis Unge Månedens Spiller blev fundet i F.C. København, hvor Orri Oskarsson vandt prisen efter to mål og flere flotte præstationer i den hvide trøje.

Nu er han sammen med Brøndby-talenterne Noah Nartey og Clement Bischoff blevet nomineret til prisen med tre andre Superliga-talenter.

De resterende navne udgøres af Jakob Vester fra Viborg FF, Sindre Walle Egeli fra FC Nordsjælland og Ousmane Diao i FC Midtjylland.

Sindre Walle Egeli og Ousmane Diao er nye navne på listen sammenlignet med sidste måned, hvor særligt FC Nordsjælland-spilleren Egeli har gjort sig positivt bemærket.

FCN-kometen blev tirsdag formiddag belønnet med udtagelse til det norske U21-landshold efter en august-måned, der har kastet to mål og en enkel assist af sig.

Både Noah Nartey og Clement Bischoff har været at finde i Brøndby IF’s startopstilling i alle 3F Superliga-kampe i august, og dermed tyder det på, at Masterclass-duoen er ved at blive væsentlige profiler hos de blågule fra Vestegnen.

Herudover har Oskarsson lavet tre mål i august, hvilket er højere end i juli.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P