3F Superligaen

Ekspert: Brøndby risikerer at sælge mesterskabet

Brøndby har angiveligt afvist flere store bud på sine spillere, og det glæder Campos fodboldekspert Rasmus Würtz.

Rasmus Würtz er fodboldekspert på campo.dk
Foto: Lars Jacobsen
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Brøndby råder over en eftertragtet trio.

Nicolai Vallys, Yuito Suzuki og Mathias Kvistgaarden er alle store profiler i Brøndby IF, og de seneste uger har der været forlydender om interesse for spillerne.

Indtil nu har Brøndby dog afvist tilnærmelserne, også selvom det er betydelige millionbeløb, der er takket nej til. Dén strategi modtager stor ros fra Campos fodboldekspert Rasmus Würtz.

– Jeg kan egentlig meget godt lide det, ikke kun på Brøndby’s vegne, men også på dansk fodbolds vegne, at vi er kommet dertil, hvor en klub faktisk kan takke nej til sådan nogle bud. Det vidner om nogle ambitioner i Brøndby, som de gerne vil opfylde.

– Udefra set ligner det, at de forsøger at satse på kontinuitet. De har ikke handlet alverdens ind og var jo millimeter fra at blive dansk mester sidste sæson, og i forhold til de andre tophold ser jeg også et Brøndby-hold, der er spillet betydeligt bedre sammen, udtaler Würtz til Campo.

Foto: Lars Jacobsen

Brøndbys sportsdirektør, Carsten V. Jensen, har angiveligt takket nej til et bud på 50 millioner kroner for Kvistgaarden og 30 millioner på Vallys.

– Vi ved jo ikke, om det er en forhandlingstaktik, hvor ‘CV’ bare vil lade de købende klubber stege lidt for at sælge spillerne alligevel. Det er svært at spå om.

– Men jeg synes ikke, at han spiller højere spil, end at Brøndby ser stærke ud, og jeg tror ikke de her spillere bliver mindre værd, medmindre de bliver skadet, udtaler den tidligere midtbanespiller med de 452 kampe i landets bedste række.

Risikerer at sælge mesterskabet

Brøndby indtager aktuelt fjerdepladsen i 3F Superliga efter en ustadig start på sæsonen. Men selvom det er mange penge, Kvistgaarden, Vallys og Scuzuki kan indbringe, så står og falder gulddrømmene med trioen, mener Würtz.

– Selvfølgelig skal man nogle gange smede mens jernet er varmt, men jeg kan godt lide strategien om, at Brøndby også gerne vil bevare noget kontinuitet, og de faktisk signalerer, at de har en ambition om, at de vil vinde den sæson her.

Brøndbys Mathias Kvistgaarden. Brøndby møder polske Legia i UEFA Conference League 3. kvalifikationsrunde 1. kamp i Brøndby torsdag den 8. august 2024.
Mathias Kvistgaarden er noteret for seks mål og tre oplæg i sæsonens ni kampe for Brøndby IF. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

– Hvis de sælger de tre spillere her, så tror jeg også, lidt groft, at man sælger mesterskabet. Så på den måde, synes jeg, det er et meget, meget stærkt signal at sende, at man vil holde på dem, slutter Würtz.

Brøndby møder ærkerivalen F.C. København på søndag, når sæsonens første Københavnerderby spilles i Parken.

Opgøret fløjtes op klokken 14.

Forvirring i Portugal om Kvistgaarden-rygte

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P