Premier League

Efter grim O’Riley-skade: Det er et klart rødt kort

Brighton-træner Fabian Hurzeler undrer sig over, hvordan Crawley Towns anfører Jay Williams ikke blev vist ud efter en meget sen tackling på danske Matt O’Riley.

Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Den slags tacklinger hører ikke hjemme i fodbold.

Sådan lyder dommen fra Brighton-træneren Fabian Hurzeler, efter danske Matt O’Riley blev skadet efter en slem tackling fra Crawley-kaptajnen Jay Williams i Carabao Cuppen tirsdag aften.

Tacklingen kom syv minutter inde i O’Rileys debut, som dermed udviklede sig til et mareridt.

Og Hurzeler mener, at Jay Williams skulle være vist ud.

– For mig er det et klart rødt kort. Du kan ikke tackle på den måde i mine øjne, siger den nye Brighton-træner til klubbens hjemmeside og fortsætter.

– Det er okay at spille hårdt. Du kan være hård i duellerne, men du kan ikke risikere at skade en modspiller, og jeg synes, den her tackling var meget for sen, siger tyskeren.

Williams fik end ikke gult kort for den hårde tackling, som du kan se i denne artikel.

Brighton – og også det danske landshold som O’Riley tirsdag blev udtaget til – venter nu på nyt om midtbaneprofilens tilstand.

– Jeg håber ikke, det er alt for slemt, men vi bliver nødt til at vente på scanningen, og så kan vi komme med et svar, siger Hurzeler.

Matt O’Riley blev præsenteret som ny Brighton-spiller mandag, så der var tale om en sand lyndebut for den engelske klub tirsdag aften.

Officielt: Tyrkisk EM-profil tager med O’Riley til Brighton

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P