3F Superligaen

Officielt: Sønderjyske henter tidligere profil hjem

Efter at have forladt Sønderjyske i vinteren 2022, er Jeppe Simonsen nu tilbage i Haderslev.

Jeppe Simonsen skriver under på en aftale med Sønderjyske.
Foto: Sønderjyske

Jeppe Simonsen bytter det sydlige Europa ud med den sydlige del af Danmark.

Således skifter han hjem til Sønderjyske efter at have tilbragt det seneste år i portugisiske Académico Viseu FC.

Dermed vender den alsidige fodboldspiller retur til den klub, som han i sin tid fik sit gemmebrud i. Den 28-årige haitianske landsholdsspiller har i forvejen 130 kampe under bæltet i Sønderjyske.

Jeppe Simonsen og Sønderjyske er i første omgang blevet enige om en kort aftale gældende for resten af året.

Kontrakten er kommet på plads efter to ugers prøvetræning.

– Vi tog imod Jeppe Simonsen med åbne arme, da han spurgte, om han måtte komme hjem og træne med i Sønderjyske Fodbold. Det gav både ham og os en god mulighed for at se hinanden an, og vi er tilfredse med det, vi har set, og han er med sin fortid i klubben gledet ind i omgivelserne fra dag ét.

– Med tilgangen af Jeppe Simonsen garderer vi os i forsvaret med en spiller, der kan spille på begge backs, og vi har en stor tro på, at vi kan få ham tilbage på det niveau, der gav ham nogle spændende udenlandsophold og A-landskampe for Haiti. Vi glæder os til at se ham tilbage i den lyseblå trøje, siger Casper Daather, sportschef i Sønderjyske.

Også hovedpersonen selv sætter ord på skiftet:

– For mig handler det om at komme tilbage på sporet efter et ophold i Portugal, der var spændende og lærerigt, men jeg spillede desværre ikke så meget i sidste sæson.

– Nu kan jeg forhåbentligt komme godt i gang i Sønderjyske Fodbold i løbet af efteråret, og så må vi se, hvad der sker derfra. Lige nu er jeg bare glad for at være tilbage i den lyseblå trøje, og jeg glæder mig til at møde fansene igen på Sydbank Park, siger Jeppe Simonsen.

Den 28-årige back fik sin debut for Sønderjyske tilbage i 2014.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P