Herrelandsholdet

Kommentator: Virker som et definitivt nej til Superligaen

Kommentator Flemming Toft tolker tirsdagens landsholdsudtagelse som et klokkeklart signal om, at man som fodboldspiller i 3F Superligaen kan skyde en hvid pil efter eventuelle drømme om at tørne ud for det danske landshold.

Superligaen, top seks superliga, mesterskabsspilet Superligaen, hvem vinder Superligaen, FCK, FCN, Brøndby, Viborg, Randers FC og AGF.
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Nej tak til Superligaen.

Det må være signalet, som DBU og folkene med ansvaret for at udtage A-landsholdet har sendt tirsdag. Det mener kommentator Flemming Toft.

Til trods for, at ni af de danske spillere ved sommerens EM-slutrunde i Tyskland ikke er med, er der nemlig stadig ikke blevet kigget i retning af 3F Superligaen.

– Det virker som et definitivt nej tak til Superligaen. Der har i 2024 kun været én spiller fra det hjemlige med i landsholdsregi – Elias Jelert. Ingen i den store EM-trup, heller ingen til den “nye” samling i dette eftertår. Det ligner en tendens.

– Er der så mange udenlandske spillere efterhånden i Superligaen, at de overdøver den danske talentmasse? Der er noget at tænke over for de mange klubfans og de, der holder af den hjemlige liga, lyder det fra Flemming Toft.

Fraværet af spillere fra landets bedste række til trods, er der dog stadig en hel del af glæde sig over i tirsdagens trup.

– Men spændende nye navne i truppen – specielt Patrick Dorgu, Albert Grønbæk og Morten Frendrup. Og så er Matthew O´Riley endelig tilbage.

– Den eneste reelle taber fra EM-truppen må siges at være Mathias Jensen – de andre er enten holdt op eller døjer med skader.

Også Anderlecht-danskerne Anders Dreyer og Mathias ‘Zanka’ Jørgensen er udeladt fra den trup, der netop er blevet udtaget. Det samme er Jacob Bruun Larsen.

Danmark spiller mod Schweiz torsdag den 5. september og igen søndag mod Serbien. Begge kampe spilles i Parken og er i Nations League-regi.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P