Herrelandsholdet

Kommentator om fravalg: Godt og modigt

Kommentator Flemming Toft ser valget af Pierre-Emile Højbjerg som ny anfører for Herrelandsholdet som et modigt og godt valg.

Højbjerg gejler holdkammeraterne op
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Herrelandsholdet har fået en ny anfører.

Pierre-Emile Højberg er landsholdets nye kaptajn, som har båret anførerbindet ved to lejligheder. Nu bliver han fast kaptajn efter Simon Kjærs landsholdsstop.

De er ikke sat af landsholdet, men af den mest betroede post.

Flemming Toft

Kommentator Flemming Toft ser det som et valg, der viser friskhed og modighed.

Valget faldt ikke på Kasper Schmeichel eller Christian Eriksen, hvilket ifølge kommentatoren er et fravalg:

– Det er et godt og modigt valg. Godt, fordi han har eksekveret som ham, der har taget mest ansvar længe. Modigt, fordi det signalerer noget nyt og modigt, da det er et klart fravalg af Kasper Schmeichel og Christian Eriksen, fortæller Flemming Toft og uddyber:

– De er ikke sat af landsholdet, men af den mest betroede post.

Danmarks nye anfører fortæller, hvad hans vigtigste opgave bliver som ny kaptajn:

– Jeg er bevidst om det ansvar, der følger, og vil altid være mig selv på den bedst mulige måde. Opgaven er lige til: At sørge for at vi alle løfter i flok for at støtte hinanden som spillere og mennesker, fortæller Pierre-Emile Højbjerg til DBU’s hjemmeside.

Fravalget varsler ændringer

Flemming Toft havde selv Pierre-Emile Højbjerg øverst på ønskelisten over ny anfører efter Simon Kjær. Derudover kan valget af den nuværende Marseille-spiller signalere, hvilken retning landsholdet bevæger sig ind i.

Simon Kjær fik nul minutter under EM-slutrunden i Tyskland, hvilket indikerede en afslutning på en lang landsholdsæra for forsvarsspilleren.

I Kasper Schmeichels tilfælde kommer han til at møde hård konkurrence af de yngre målmænd, som præsterer på et højt niveau i Europa.

Frederik Rønnow har tidligere banket på som ny keeper, og Mads Hermansen er førstemand i Leicester City i Premier League. Derudover har Chelsea skrevet under med Filip Jørgensen, som i øjeblikket er andenmålmand for London-klubben.

Officielt: Jørgensen scorer lang kontrakt i Chelsea

Eriksen, som normalt spiller for Manchester United, er heller ikke længere en fast del af Erik ten Hags startellever. Han har i igangværende sæson været på bænken uden indhop i alle tre kampe.

Til gengæld har Højbjerg spillet samtlige minutter for Marseille i de første to runder af Ligue 1.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P