Viborg vinder bundkamp: Lyngby fortsat uden sejr

Forsvarsspilleren Nicolas Burgy scorede kampens eneste mål, da Viborg mandag aften hentede sæsonens første sejr. Lyngby er fortsat uden sejr i bunden af rækken.

N. Bürgy
57′
45′
90′

Mandag aften kan Viborg sætte tre point ind på kontoen.

Og det er første gang i den nye Superliga-sæson, at holdet fra domkirkebyen henter en sejr. Det gik udover Lyngby Boldklub, som rejser hjem til hovedstadsområdet med et 1-0 nederlag.

I første halvleg var det egentlig Lyngby , som var ved at tage førertrøjen på. Men udeholdets Malik Abubakari udnyttede ikke muligheden fra 11-meterpletten.

Det var et straffespark, som blev dømt, efter dommer Jakob Kehlet havde været ude ved VAR-monitoren for at se en mulig forseelse for hands igennem. Viborg-kaptajn Jeppe Grønning var den uheldige synder.

Senere i samme halvleg sluttede Grønnings kamp, da han måtte forlade banen med en skade.

Viborg havde altså nok udfordringer undervejs, men det var alligevel hjemmeholdet, som scorede kampens eneste mål i anden halvleg.

Serginho slog en bold mod forreste stolpe, og her kom Nicolas Bürgy flyvende og stangede bolden ind.

Det var kampens eneste scoring. Viborg henter dermed sæsonens første sejr og kravler op på niendepladsen med fem point for seks kampe.

Lyngby er nummer 11 uden sejre og med to point. Det er to mere end Vejle Boldklub, som har tabt seks kampe i streg.