3F Superligaen

Presset FCK-træner: Sjovere at blive rost

Jacob Neestrup har altid følt sig presset i spidsen for F.C. København, men han indrømmer, at der har været sjovere tider i spidsen for klubben.

FCK-Træner Jacob Neestrup , FCK under Superligakamp mellem FC Nordsjælland og FC København på Right To Dream Park i Farum søndag den 25. august 2024.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2024)

F.C. København har fået en shaky start på denne sæson.

Spillet har haltet, målene har manglet og resultaterne har ikke været ligeså overbevisende, som man er vant til i Hovedstadsklubben.

Sådan var det også søndag eftermiddag mod FC Nordsjælland, hvor FCK led et 3-2-nederlag efter en rædderlig første halvleg.

Derfor blev cheftræner Jacob Neestrup spurgt efter kampen, om han føler sig presset i trænersædet i FCK.

– Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige til det. Det er sjovere at vinde fodboldkampe. Det er sjovere at spille godt. Det har vi gjort, det gør vi ikke lige i øjeblikket. Og så skal man jo kæmpe sig ud af det.

FCK-Træner Jacob Neestrup , FCK under Superligakamp mellem FC Nordsjælland og FC København på Right To Dream Park i Farum søndag den 25. august 2024.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2024)

– Jeg har altid følt et pres, når jeg har været F.C. København-træner. Det har jeg også følt i de rigtige gode perioder, som er sjovere, end den vi er i nu. Så det pres, det vil altid være det.

– Så presset vil altid være der, men jeg tror, som alle andre, så uanset om du er fan, træner eller spiller, så er det sjovere at vinde. Det er sjovere at blive rost til skyerne, end det er at få de spørgsmål, som der naturligt bliver stillet nu, udtaler Jacob Neestrup til Viaplay.

F.C. København spiller igen på torsdag, hvor Kilmarnock venter på udebane i den sidste kvalifikationskamp til Conference League.

Medie: City har overvejet FCK-stjerne som Haaland-backup

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P