3F Superligaen

Poulsen efter første sejr: Mange ting kan forbedres

Ifølge Viborg-træneren kan den svage præstation mod Lyngby Boldklub hænge sammen med, at holdet ikke havde vundet en kamp før aftenens opgør.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Resultater betyder ikke alt i topfodbold.

Det var til at mærke på Viborg-cheftræner Jakob Poulsen, efter hans mandskab ellers havde sikret den første sejr i sæsonen hjemme mod Lyngby Boldklub.

Poulsen havde svært ved at svinge sig op til den store glæde trods de tre point.

– De første 20 minutter af anden halvleg var vi gode. Men derfra var det ikke ret godt.

– Altså Lyngby har større chancer i dag, end vi har givet væk i mange af de andre kampe. Jeg er ret utilfreds med første halvleg mod SIF, det var heller ikke prangende, siger han til TV2 Sport.

Udeholdet Lyngby havde gode muligheder for at få hvert fald en enkelt pind – udover et brændt straffespark. Så Poulsen slår fast, at marginalerne gik Viborgs vej.

– Det må vi kigge indad og erkende. Og så må vi sige, at der er mange ting, der kan forbedres, men det var rigtig dejligt med tre point, siger han.

Viborg-træneren lavede undervejs en taktisk ændring, som han synes gjorde en forskel – i en kort periode i starten af anden halvleg.

– De kommer ikke rigtig frem på banen, og vi erobrede boldene, og vores bagerste var stærke i duellerne, som man skal være. Det gjorde vi godt i den periode, siger Poulsen.

Det var som nævnt Viborgs første sejr i den nye sæson, og det kan have noget at gøre med præstationen fra Viborg-spillerne ifølge den 41-årige træner.

– VI bliver febrilske, og der er utallige situationer i anden halvleg, hvor vi sagtens kan spille og hvor vi normalvis ville spille. Man kunne fornemme, at der var noget at tabe i dag, siger han.

Officielt: Viborg udlejer slovener til hjemlandet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P