Premier League

Medie: Filip Jørgensen-konkurrent på vej væk

Filip Jørgensen er denne sommer skiftet til storklubben Chelsea. Den danske keeper er nu tæt på at kunne glæde sig over at være blevet en konkurrent fattigere.

Filip Jørgensen præsenteres som ny målmand i Chelsea
Foto: Chelsea
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Efter længere tids rygter blev Filip Jørgensen i slutningen af juli præsenteret i Chelsea.

Her fik han kort tid efter spilletid i nogle af Premier League-klubbens testkampe, men rollen om førstevalg i målet sidder Robert Sanchez lige nu på.

Skulle Sanchez ende med at pådrage sig en skade eller ryge i karantæne – eller af andre årsager ikke være kampklar – så tyder meget dog på, at Filip Jørgensen er næste mand i målet.

I hvert fald meldes en af danskerens konkurrenter snublende tæt på at forlade Chelsea.

Således skriver transferjournalisten Fabrizio Romano, at Kepa Arrizabalaga nærmer sig en aftale med en af Chelseas konkurrenter, nærmere bestemt Bournemouth.

Der er angiveligt tale om et lejeophold for resten af indeværende sæson. I samme ombæring menes Kepa Arrizabalaga at forlænge sin aftale med Chelsea, så den strækker sig frem til 2026 i stedet.

Hvis alt går vel, drager Kepa Arrizabalaga i løbet af mandagen mod sin nye klub for at tage del i det obligatoriske lægetjek.

Kepa Arrizabalaga kom til Chelsea som 23-årig tilbage i 2019.

Den i dag 29-årige keeper var i seneste sæson udlejet til Real Madrid, hvor han var udset som en erstatning for den dengang langtidsskadede Thibaut Courtois.

Han endte dog med at måtte se sig slået af ukrainske Andriy Lunin og tilbragte derfor en stor del af sæsonen på bænken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P