Dansk Fodbold

DBU bekræfter: Ny midlertidig assistent på U21-landshold

Sygemeldingen fra assisterende landstræner Morten Wieghorst får nu konsekvenser så langt ned som til det danske U19-landshold.

Wiliam Clem (7), William Bøving (8), Oliver Sørensen (17) og Thomas Kristensen(3) under U21 EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Litauen på Vejle Stadion tirsdag den 26. marts 2024. Kampen endte 3-0.. (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)

Det er en større rokade, der i disse dage er gang i på DBU Allé i Brøndby.

Assisterende U21-landstræner Kenneth Weber indgår i de kommende a-landskampe som assistent, og det betyder, at U21-landstræner Steffen Højer pludselig står uden assistent.

Det er der nu også kommet styr på, idet U19-landstræner Lasse Stensgaard til de kommende U21-EM-kvalifikationskampe får rollen som Højers højrehånd.

Lars ‘Lasse‘ Stensgaard overtog denne sommer rollen som U19-landstræner fra Morten Eskesen, og han stod egentlig til at debutere som U19-landstræner den 5. september i en træningskamp mod Sverige.

Det er dog den samme dag – bare en time tidligere – at han skal varetage rollen som Steffen Højers assistent på det danske U21-landshold.

Det danske U21-landshold skal nemlig en tur til Island den 5. september, inden holdet hjemme på Vejle Stadion tager imod Tjekkiet.

De to kampe er begge EM-kvalifikationskampe, hvor Danmark forud for de sidste tre runder har gode kort på hånden.

Således fører Steffen Højers tropper U21-EM-kvalifikationsgruppe I foran Wales. Danmark har dog en kamp i hånden i forhold til waliserne. Omvendt er Island en kamp efter Danmark, og da to af de resterende tre kampe for Danmark er mod netop islænderne, kan de nordatlantiske øboer stadig overhale Danmark.

DBU meddeler ikke, hvem der tager over for Stensgaard på det danske U19-landshold.

U21-EM-Kvalifikationsgruppe I:

Danmark – (5) – 11 point
Wales – (6) – 11 point
Island – (4) – 6 point
Tjekkiet – (4) – 5 point
Litauen – (5) – 0 point

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P