Premier League

Begejstret Matt O’Riley: Vi har talt sammen i måneder

Danske Matt O’Riley har ventet længe på, at få aftalen på plads med Brighton.

Foto: Brighton

Matt O’Riley er netop blevet præsenteret i Brighton, hvor han har skrevet under på en femårig kontrakt.

Skiftet fra Celtic til Brighton har været længe undervejs, og derfor er den 23-årige midtbanespiller ekstra glad for, at det endelig er helt på plads.

– Jeg er virkelig virkelig glad. Det har taget noget tid og har været lidt stresset i de sidste par uger, fordi vi har snakket sammen så længe, forklarer danskeren til Brightons hjemmeside.

O’Riley hørte for første gang om interessen for et par måneder siden. Siden har han talt i telefon med cheftræner Fabian Hürzeler.

Her var det specielt ærligheden fra den tyske manager, der var afgørende for den 23-årige dansker.

– Jeg var i en position, hvor andre klubber også kiggede på mig, men han pegede på områder, hvor jeg kunne forbedre mig. Jeg er vild med, at han ikke bare talte om de positive ting, for jeg vil gerne forbedre mig, påpeger O’Riley.

I sin tid i Celtic nåede Matt O’Riley 124 kampe, der kastede 27 mål, 35 assists af sig, og i seneste sæson blev det endda til en kåring som årets spiller i Celtic.

– Jeg nød min tid i Celtic og bliver lidt følelsesladet over at snakke om det, men nu var det bare det rigtige tidspunkt til at prøve noget nyt for mig, forklarer den 23-årige midtbanespiller og fortsætter.

– Celtic var med til at modne mig. Man skal vinde hver eneste kamp. Hvis ikke man vinder hver gang, er det en kæmpe katastrofe. Jeg tror, at den vindermentalitet har gjort mig helt klar til udfordringen, der nu venter, siger Matt O’Riley.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P