NordicBet Ligaen

AC Horsens offentliggør anden afsked på samme dag

Tidligere mandag kunne Den Gule Fare annoncerer, at man havde taget afsked med Rogers Mugisha, og nu er endnu en spiller blevet afskediget.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

To gange på én dag.

Mandag har været en vemodig dag med gule briller, da AC Horsens nu har offentliggjort endnu en afsked.

Tidligere på dagen var det den ugandiske offensivsspiller Rogers Mugisha, og denne gang er der tale om en profil fra den forrige sæson.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AC Horsens har nemlig offentliggjort, at man er nået til enighed med den 31-årige midtstopper Søren Reese om at ophæve samarbejdet øjeblikkeligt.

– Det er ikke hver dag, at vi siger farvel til en spiller som Søren, der har spillet 69 kampe for klubben og som har 22 måneder tilbage af sin kontrakt.

– Vi er dog nået frem til den konklusion, at han er for langt fra spilletid, og derfor er vi i al mindelighed blevet enige med Søren om at ophæve kontrakten, fortæller AC Horsens’ sportsdirektør, Esben Hansen.

Grunden er formentlig den massive oprustning, som klubben har været i gang med i transfervinduet, hvor der er blevet hentet svimlende 14 spillere til.

– Jeg vil gerne sige tak for tiden i AC Horsens, der blev ad tre omgange for mit vedkommende, og jeg ønsker folk i og omkring klubben alt det bedste.

– Det er en god og spændende rejse, der er startet, fortæller Søren Reese om projektet i den ambitiøse NordicBet Liga-klub.

I sine 69 kampe for De Gule bidrog Reese med tre scoringer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P