To debutanter i Atléticos sikre sejr over Girona

Julian Alvarez var for første gang med fra start, og Conor Gallagher fik debut, da Atlético Madrid slog Girona med 3-0 i LaLiga søndag aften

Julian Alvarez var med fra start, da Atlético Madrid slog Girona 3-0 i LaLiga søndag aften.

Den nyindkøbte, argentinske angriber formåede dog ikke at imponere yderligere og blev skiftet ud imod slutningen af kampen uden en afslutning inde for målrammen.

Derudover debuterede Conor Gallagher også for Atlético, da han blev skiftet ind i det 58. minut.

Det var dog en af tre af de “gamle”, der stjal overskrifterne i opgøret.

Først Antoine Griezmann, der scorede efter 39 minutter på et frispark.

I starten af anden halvleg kom Marcos Llorente også på tavlen – denne gang med Griezmann i oplæggerens rolle.

Til slut scorede Koke for første gang marts 2022, hvor han scorede i en udekamp mod Rayo Vallecano.

Her noterede Llorente sig for assisten.

Medie: City har overvejet FCK-stjerne som Haaland-backup

Atlético Madrid er nu at finde på fjerdepladsen i ligaen med sæsonens første sejr, mens Griona er under nedrykningsstregen.