45′
90′

Lige ved og næsten.

FC Nordsjælland tog søndag eftermiddag imod F.C. København, som var tæt på at vende alting på hovedet.

Det lykkedes dog ikke for FCK, der måtte rejse hjem til Østerbro med det første Superliga-nederlag i bagagen efter at have tabt med 3-2.

Københavnerne kom hurtigt bagud, da Sindre Walle Egeli gjorde det til 1-0 i det tredje minut.

Blot to minutter senere skulle det også blive 2-0 på mål af Marcus Ingvartsen – denne gang med Egeli i oplæggerens rolle.

Skidt blev værre efter 30 minutter, da Benjamin Nygren hamrede bolden ind bag Nathan Trott til 3-0.

Dermed skulle Jacob Neestrup have godt fat i sit mandskab i pausen, og det var han lige ved at lykkes med.

FCK’s lyspunkt denne sæson, Orri Oskarsson, fik gjort det til 3-1, inden to indskiftere – herunder en debutant – brillerede for gæsterne.

Her var det Victor Claesson, der pandede bolden i mål på et knivskarpt indlæg fra nyindkøbte Robert.

FCK pressede på for det udlignende mål helt til slut, men det blev ikke til mere på Right to Dream Park, hvor FCK-fansene måtte tage skuffede hjem fra.

Bekræftet: FCK forlænger med Elias Achouri

Begge klubber er nu á point i Superliga-tabellen, men FCK tager 4. pladsen foran FCN grundet bedre målscore.

FC Nordsjælland skal igen i aktion i Superligaen lørdag den 31. august mod AGF, mens F.C. København skal en tur til Skotland og møde Kilmarnock i sidste runde af Conference League-kvalifikationen.