3F Superligaen

Selvdestruktive FCK ødelagde det selv: Pivringe

F.C. Københavns talisman, Orri Óskarsson, var ikke synderligt begejstret for præstationen mod FC Nordsjælland, som han kalder for ‘pivringe’.

Lucas Hey , FCN og Orri Óskarsson , FCK under Superliga kampen mellem FC Nordsjælland og FC København på Right To Dream Park i Farum søndag den 25. august 2024.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2024

F.C. København tabte for første gang i Superligaen denne sæson, da holdet fra Hovedstaden led nederlag til FC Nordsjælland i Farum.

Gæsterne tabte allerede kampen i første halvleg, hvor man kom bagud med 3-0.

FCK’s Orri Óskarsson, som kom på måltavlen i søndagens opgør, er efter kampen tydeligvis ikke tilfreds med præstationen fra ham selv og holdkammeraterne.

– Det var ikke godt nok i dag. Specielt i første halvleg ødelægger vi det for os selv. Første halvleg var bare pivringe. Det var meget skuffende, fortæller Orri Óskarsson til TV 2 Sport.

Der var flere ting, som ikke klikkede for FCK i første halvleg ifølge Óskarsson.

– Vi får os ikke spillet ud af deres pres. Det gør, at vi bliver presset helt ned. Vi taber mange bolde og spiller generelt med for høj risiko. Vi bliver kørt over på omstillingerne, fordi vi misser vores returløb, siger han.

F.C. København er øjeblikkeligt på fjerdepladsen i Superligaen efter søndagens nederlag.

Silkeborg-keeper: Gider ikke have så meget at lave

Københavnerne skal næste gang i aktion onsdag, hvor man skal forsøge at holde fast i 2-0-føringen over skotske Kilmarnock i den afgørende Conference League-kvalifikationskamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P