Premier League

Liverpool fortalte Alisson om georgier: De tænker på mig

Liverpool er angiveligt på jagt efter en forstærkning til målmandsposten, men det betyder ikke, at den rutinerede målmand Alisson bliver smidt på porten. Han bliver nærmere taget med på råd, fortæller brasilianeren selv.

Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

En af de bedste målmænd, Liverpool FC har haft.

Det kan der ikke være den store tvivl om, når man taler om Liverpool-målmanden Alisson.

Har man ikke niveauet, ender man ikke med at spille mere end 250 kampe for en af verdens største klubber. Nu har klubben dog tilsyneladende en erstatning i kikkerten.

Således har den georgiske landsholdsmålmand Giorgi Mamardashvili flere gange været rygtet til The Reds, og de seneste meldinger går på, at den 23-årige målmand tager en sæson mere i Valencia, inden turen næste sommer går til Anfield. Aftalen skulle dog allerede blive underskrevet denne sommer.

Det betyder dog ikke, at Liverpool er utilfredse med klubbens nuværende målmand, den 31-årige brasilianer Alisson. Tværtimod har de spurgt ham ind til tankerne om Mamardashvili. Det fortæller Alisson i et større interview med The Times-journalisten Paul Joyce.

Skal Virgil væk? Liverpool har ikke tilbudt forlængelse

– Liverpool fortalte mig om Mamardashvili og jeg synes, det var en gode ide, lyder det blandt andet fra Alisson.

– Jeg kendte til det, før det kom ud på de sociale medier og det er en god besked til mig, fordi det betyder noget for klubben, hvad jeg mener.

Alisson har været i Liverpool FC siden 2018, hvor han kom til klubben fra AS Roma. Han har siden været med til at vinde både Champions League og Premier League foruden flere mindre trofæer med klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P