3F Superligaen

Brøndby smed sejren på jorden: Det er dumt

Brøndby IF kunne afgøre det selv, men i sidste ende fik Randers FC udlignet og kunne tage hjem fra Brøndby Stadion med et point. En fejl fra Brøndbys side, som, Daniel Wass mener, er dum.

Randers FCs Daniel Høegh udligner til 2-2 under superligakampen mellen Brøndby IF og Randers FC på Brøndby Stadion søndag den 25. august 2024.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

For anden gang i streg i Superligaen lykkedes det ikke Brøndby IF at vinde på Brøndby Stadion.

Først var det et nederlag til AGF, og søndag blev det så til pointdeling mod Randers FC.

Det til trods for at Brøndby kom foran i kampens slutfase, fik Randers FC dukket hjemmeholdet med to minutter igen af ordinær tid.

Og det er ingen andres skyld end Brøndby-spillernes selv, mener Daniel Wass.

– Ja, det er dumt. Vi skal bare køre bolden rundt til sidst. Vi kan mærke, at de er trætte. Det eneste, de venter på, er, at vi taber bolden. Så vi skal slet ikke sætte bolden på spil, som vi gør. Men ja, sådan er det. Det er dumt, siger Wass til Viaplay efter kampen.

Brøndbys spilovertag var ikke til at tage fejl af hele kampen igennem, og derfor mener Wass også, at Brøndby skal være mere kyniske, da han bliver spurgt, om hvad der skulle have været bedre ved præstationen.

– Ja, godt spørgsmål. At vi scorer lidt på vores chancer, og at vi er lidt mere tålmodige i vores spil. Der er et par ting, jeg tror, vi skal have kigget på, lyder det fra Daniel Wass.

Campo erfarer: Matt O’Riley består lægetjek

Daniel Wass og resten af Brøndby-mandskabet skal igen i aktion i Superligaen søndag den 1. september, hvor der venter et derby mod F.C. København i Parken.

Den kamp fløjtes op klokken 14:00 og bliver vist på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P