3F Superligaen

Rösler efter storsejr: Slap ikke foden fra speederen

AaB fik fredag igen ørene i maskinen på eget græs – denne gang Uwe Röslers velsmurte AGF-maskine. Den tyske cheftræner fortæller efter opgøret,

AGF's cheftræner Uwe Rösler i superligakampen mellem AaB og AGF på Aalborg Portland Park, fredag den 23. august 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGF har gang i en fremragende start på sæsonen.

Aarhusianerne topper øjeblikkeligt 3F Superligaen, hvor man i de seneste tre ud af fire sejre har vundet med fire mål.

Senest fredag aften i Aalborg, hvor AaB blev besejret med 0-4. AGF-cheftræner Uwe Rösler fortæller efter opgøret, hvad han er allermest tilfreds med at se fra sit mandskab.

– Det. jeg er mest tilfreds med, er, at vi ikke slap foden fra speederen, siger Uwe Rösler til Viaplay efter kampen i Aalborg.

Allerede efter seks spillerunder bliver der sat spørgsmålstegn ved AGF’s muligheder for at gå hele vejen i Superligaen, men Rösler tager det et skridt ad gangen.

– Nu skal vi holde fødderne på jorden. Aarhus er en meget energisk og passioneret by, så det er det, vi skal nu, før vi møder FC Nordsjælland.

– Vores hold er generelt meget nede på jorden. Vi nyder at arbejde, vi nyder at se hinanden efter et par fridage, som spillerne fortjener, og så kører vi igen.

– Jeg synes, at med vores kultur og vores klub tillader vi ikke, at nogen tager foden væk fra speederen, og det er jeg glad for at være en del af, lyder det fra Uwe Rösler.

Uwe Rösler og kompagni skal igen i aktion i Superligaen lørdag den 31. august, hvor FC Nordsjælland lægger vejen forbi Ceres Park.

Gift Links forsikrer: Det var med vilje

Den kamp fløjtes op klokken 16:00 og bliver vist på TV 2 Sport X og TV 2 Play.

Se hele interviewet med Uwe Rösler i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P