Rutinerede Lewandowski redder Barcelona mod Bilbao

FC Barcelona står med seks point efter to kampe i den nye LaLiga-sæson. Lørdag aften sikrede Robert Lewandoski sejren for den spanske storklub.

Robert Lewandowski i aktion for FC Barcelona.

FC Barcelona har fået en perfekt start på den nye sæson.

Og det kan de takke stjerneangriberen Robert Lewandowski for. Han dukkede nemlig op – som han har for vane – og sparkede bolden i kassen med et kvarter igen.

Det var til 2-1 i kampen mod Athletic Bilbao. Og da der ikke faldt flere scoringer i opgøret, blev det også det endelige resultat.

I første halvleg sparkede det purunge stortalent Lamine Yamal planmæssigt Barca foran. Men kort før pausen udlignede udeholdets Oihan Sancet på straffe.

Det lignede længe det endelige resultat, men det fik Lewandowski altså ændret på mod slutningen.

Med sejren har FC Barcelona hentet to sejre i de første to kampe, og deler i skrivende stund førstepladsen i LaLiga med Celta Vigo.

Bilbao står noteret for et enkelt point.