Isaksens scoring var ikke nok: Lazio skuffede mod Udinese

Gustav Isaksen scorede Lazios eneste mål, da det italienske mandskab lørdag aften tabte 2-1 til Udinese.

Lazios kamp stod ikke til at redde.

Lørdag bragede Udinese og Lazio sammen i Serie A, hvor hjemmeholdet fra Udinese lagde klart bedst fra land.

Allerede efter fem minutter bragte Lorenzo Lucca nemlig hjemmeholdet foran.

Sidenhen udbyggede Florian Thauvin føringen i det 49. minut, og det begyndte at se rigtig svært ud for Lazio.

I det 60. minut blev Gustav Isaksen så bragt i spil, hvilket senere skulle vise sig at være Lazios bedste bud på en comeback-mager.

Isaksen formåede nemlig at komme først på en returbold i feltet, som han smækkede i kassen. Desværre for ham og Lazio skete dette i det 95. minut, og der var ikke nok tid til at fuldføre comebacket.

Udinese havde Thomas Kristensen med i truppen, men den tidligere AGF-stopper overværede hele kampen fra bænken.