Inter cruiser til tops med sejr over danske Dorgus Lecce

Inter nåede aldrig rigtigt at komme i problemer, da den italienske storklub lørdag aften slog Lecce 2-0.

Inter indtager den foreløbige førsteplads i Serie A.

Det står klart, efter den italienske storklub lørdag aften ganske sikkert slog Lecce 2-0.

Og selvom det ikke var nogen magtdemonstration, var danske Patrick Dorgu, der spillede 90 minutter, og det resterende Lecce-mandskab aldrig for alvor tæt på sejren.

Allerede efter fem minutter bragte hjemmeholdet Inter sig nemlig foran, da Matteo Darmian på oplæg af Mehdi Taremi fandt netmaskerne.

Efterfølgende gik der en lang periode, hvor kampen var forholdsvis åben, men hvor der ligeledes stod Inter på klart det meste.

I det 69. minut mere eller mindre lukkede Hakan Calhanoglu så opgøret, da han konverterede et straffespark til scoring.

2-0 blev også kampens endelige resultat. Dermed stryger Inter til tops i den foreløbige Serie A-stilling, hvor de adskiller sig med en bedre måldifference end efterfølgerne.