Premier League

I sidste øjeblik: Brighton henter sen sejr mod United

Glæden brød løs for Brighton-folkene dybt inde i overtiden, hvor Joao Pedro dukkede op og gjorde det onde ved Manchester United lørdag eftermiddag.

Foto: Glyn KIRK / AFP)

Det lignede – meget – længe en nulløsning mellem Brighton og Manchester United.

I lørdagens tidlige Premier League-kamp gæstede Manchester United Brighton. Begge hold vandt deres premiere-kamp sidste weekend, så der var mulighed for at bygge videre på en god start.

En smule overraskende havde bookmakerne hjemmeholdet som små favoritter til opgøret, men oddsene afspejlede også en forventning om et lige opgør. Og det blev det.

Første halvleg var en taktisk affære, hvor begge hold så hinanden ad og ikke ville tillade omstillinger imod. Som begge hold er skarpe på.

Så der skulle blandt andet etableret angreb til, før Danny Welbeck kunne åbnet ballet for Brighton. Den tidligere United-angriber havde sidste fod på et godt angreb.

Men i den anden ende kunne United – troede de – også. Marcus Rashford satte bolden i mål kort efter, men det blev korrekt annulleret for offside.

I anden halvleg lykkedes det Amad at udligne for United, end Alejandro Garnacho troede, han havde sendt udeholdet foran.

Men det mål blev også annulleret, da Joshua Zirkzee på stregen rørte bolden. Og da han var i en offside-position kunne målet ikke stå.

I stedet var det Brighton som lagde et pres, og det gav også pote. Dybt inde i overtiden fandt Simon Adingra Joao Pedro i en helt fri position, og så blev det 2-1 til hjemmholdet.

Sejr til Brighton – som bookmakerne havde spået inden kampen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P