NordicBet Ligaen

Horsens smider point hjemme mod Vendsyssel

AC Horsens var bagude i store dele af kampen, men de hentede alligevel et sent point mod Vendsyssel FF.

F. Børsting
23′
45′
90′

AC Horsens taber et enkelt skridt i toppen af NordicBet Ligaen.

Lørdag eftermiddag havde de storsatsende østjyder besøg af Vendsyssel FF, og her havde Den Gule Fare problemer.

Det var udeholdet, som bragte sig foran midtvejs i anden halvleg, da Frederik Børsting satte bolden i kassen.

Det var en føring, som nordjyderne holdt stædigt fast i indtil der manglede bare 13 minutter af opgøret.

Her dukkede indskiftede Adam Herdonsson og bragte balance i regnskabet. Der blev ikke scoret mere, og dermed endte kampen med 1-1.

Resultatet betyder, at AC Horsens holder fast i deres andenplads, men de kan blive overhalet af både FC Fredericia og Hobro, som spiller søndag.

AC Horsens bekræfter exit: Hans fremtid ligger et andet sted