NordicBet Ligaen

Hobro-angriber har ikke travlt: Selvfølgelig vil jeg spille SL

Frederik Christensen har taget forårets målform med ind i den nye sæson, og selvom han godt vil spille Superliga-fodbold på et tidspunkt, tager han mulig interesse med ro. Han har det nemlig godt i Hobro, fortæller han til Campo.

Frederik Christensen skifter fra FC Helsingør til Hobro IK.
Foto: FC Helsingør
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Frederik Christensen har banket seks kasser ind på seks kampe i den nye sæson.

Hobro-angriberen fortsætter dermed forårets målstime, hvor det blev til syv scoringer i 14 NordicBet Liga-kampe efter skiftet fra FC Helsingør i februar.

Det er naturligvis en målform, som skaber interesse: Men er det en interesse, den 23-årige angriber selv mærker noget til? Det har Campo spurgt Frederik Christensen om

– Ja, det er jo klart, jeg sluttede oprykningsspillet godt af og har ligesom bare fortsat efter sæsonstarten.

– Så det er klart, at der er nogle, der er interesserede, som er ude og kigge og se, hvad det er for noget. Men jeg tager det fuldstændig stille og roligt og har fokus på fodbold, siger han.

Det er ikke længere tilbage end februar, Christensen for første gang kunne kalde sig selv for Hobro-spiller. Så selvom der er mulig interesse, har den tidligere Helsingør- og AB angriber ikke travlt med noget.

Christensen er nemlig ‘sindssygt glad’ for at være i Hobro, fortæller han.

– Det er klart, at man har ambitioner om på et eller andet tidspunkt, at prøve sig af på højere niveau. Men jeg tager det fuldstændig stille og roligt nu, og så ser jeg, hvad der sker.

Hvis det nu var, at der kom det rigtige tilbud: Hvad kunne en destination være, der kunne få dig væk fra Hobro? Er det udlandet, eller er det større danske klubber?

– Det er svært at sige. Det er jo klart, at der er mange flotte destinationer, man kan se andre 1. Divisionsspillere tage til.

– Jeg har ikke en helt speciel klub, som lige skulle være den for, at det er det rigtige. Det skal gå op i en højere enhed, før det giver mig mening, synes jeg.

– Men selvfølgelig: På et eller andet tidspunkt, så vil man gerne spille Superliga, siger angriberen.

Den 23-årige angriber brugte store dele af sine ungdomsår i AB, inden han skiftede til Hillerød Fodbold og var der i en enkelt sæson.

Og så gik det stærkt. Først hentede FC Helsingør Christensen sidste sommer, og i Februar gik turen altså til det nordjyske og Hobro.

Officielt: Hobro henter profil hjem fra Randers

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P