Haaland-hattrick i Citys nedsabling af Ipswich

Lørdag eftermiddag skulle nyoprykkede Ipswich Town forsøge at skabe sensationen mod de forsvarende mestre, Manchester City, på Etihad. Det lykkedes langt fra for oprykkerne.

E. Haaland
12′
K. De Bruyne
14′
E. Haaland
16′
E. Haaland
88′
S. Szmodics
7′
45′
90′
  • Det var noget af en opgave, der lørdag ventede oprykkerne fra Ipswich Town, som tørnede sammen med Manchester City på Etihad
  • Ganske sensationelt bragte ‘The Tractor Boys’ sig foran efter bare syv minutter, da de på hæderlig vis udnyttede en kontra
  • Men glæden varede ikke længe for gæsterne. Hjemmeholdet satte turbo på, og i løbet af knap fire minutter scorede de forsvarende mestre tre gange. To mål af Erling Haaland og Kevin De Bruyne. Dermed stod der 3-1, da der blev fløjtet til pause
  • I anden halvleg stagnerede kampen en smule, men i de døende minutter lukkede Haaland kampen med sit hattrick til den endelige stilling 4-1

Se højdepunkterne fra kampen nederst i artiklen.

Manchester City 0-1 Ipswich Town (Szmodics, 7′):

Manchester City 1-1 Ipswich Town (Haaland, 12′):

Manchester City 2-1 Ipswich Town (De Bruyne, 14′):

Manchester City 3-1 Ipswich Town (Haaland, 16′):

Manchester City 4-1 Ipswich Town (Haaland, 87′):

Se målet i den samlede highlight-pakke øverst i artiklen.