Frisparksperle i Bo H.’s blandede åbningsbrag

Lørdag eftermiddag spillede Mainz sin første kamp i denne sæson af Bundesligaen, og her lykkedes det Bo Henriksens mandskab at tage et enkelt point med fra opgøret mod Bo Svenssons Union Berlin.

Bo Henriksen er ikke interesseret i OB-job lige nu.

Bo Henriksen sikrede i den forgangne sæson Bundesliga-tilværelsen i Mainz 05, da hans mandskab sensationelt undslap nedrykning.

Lørdag åbnede den karismatiske dansker så denne sæsons Bundesliga-konto med et enkelt point, da Union Berlin med Bo Svensson i spidsen gæstede Mainz.

Det startede ganske målfattigt, da ingen af de to mandskaber formåede at få nettet til at blafre i første halvleg.

Men efter 53 minutter lykkedes det så for Henriksens Mainz, da Nadiem Amiri sendte hjemmeholdet på sejrskurs med et genialt frisparksmål.

Desværre for Henriksen lykkedes det ikke at gøre arbejdet færdigt.

I det 74. minut udlignede gæsterne fra Berlin nemlig til kampens endelige stilling 1-1. Dermed sluttede Bo-derbyet uafgjort.

Næste gang Henriksens Mainz skal i aktion er lørdag den 31. august klokken 15:30, når de skal en tur forbi Stuttgart.

Se det flotte frisparksmål øverst i artiklen.