Drømmemål af Dortmund-komet sikrer sejr i åbningskamp

Borussia Dortmund bød lørdag aften Eintracht Frankfurt velkommen, da de to mandskaber tørnede sammen i deres første kamp af den nye Bundesliga-sæson. Her tilkæmpede hjemmeholdet sig sejren.

Borussia Dortmund lægger godt fra land i Bundesliga-sæsonen.

Lørdag aften sejrede den tyske storklub nemlig i sin første kamp af den nye sæson, da Eintracht Frankfurt kiggede forbi Signal Iduna Park.

Men det var ingen storsejr, som hjemmeholdet støbte sammen.

Der gik nemlig ganske længe, før de formåede at bryde Frankfurts defensiv ned.

Men i det 71. minut lykkedes det endelig for hjemmeholdet, da Jamie Bynoe-Gittens elegant afdriblede sin markering og følte bolden over i det lange hjørne.

Men den geniale scoring af den 20-årige englænder blev ikke kampens eneste.

I det 93. minut kronede han nemlig en fantastisk præstation med sin anden scoring i kampen, der blev opgørets sidste. Dortmund vandt altså 2-0.

Set med danske briller var det dog ingen total fiasko, da Frankfurt bragte både Rasmus Nissen Kristensen og Oscar Højlund i spil.

Se Gittens geniale scoring øverst i artiklen.