Transfertjek: Hobro har afvist bud på brandvarm bomber

Campo tager temperaturen på transfervinduet hos klubberne i NordicBet Ligaen. I Hobro er der foretaget store salg, og man har også afvist bud på topscoreren, fortæller klubbens tekniske chef.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Hobro er kommet stærkt fra land i denne sæson i NordicBet Ligaen. Og det er selvom, klubben har sagt farvel til flere profiler.

Den nordjyske klub har solgt Richard Gyamfi i en rekordhandel til AGF, ligesom også Mads Freundlich er blevet solgt til Superligaen.

Ind er kommet en række unge spillere krydret med den rutinerede midtbanespiller Mikkel Pedersen, som er hentet i Randers.

Teknisk chef i Hobro IK, Lars Justesen, er da også yderst tilfreds med vinduet.

– Med de økonomiske briller har det jo været et rigtigt, rigtig flot vindue, hvor vi har solgt to af vores profiler. Vi havde selvfølgelig ikke sagt ja, hvis vi ikke havde været tilfredse med økonomien i det. Og så har vi fået suppleret truppen, hvor nogle har haft udløb, og nogle er kommet ind.

– Så vi er faktisk meget, meget godt tilfredse. Vi har en kompetitiv trup, som det ser ud lige nu. Det skal dog siges, at vi stadigvæk leder efter en offensiv spiller, udtaler Lars Justesen til Campo.

Richard Gyamfi er skiftet fra Hobro IK til AGF i dette vindue. Foto: Tobias Thomasen

Jagten på en ny offensivspiller skyldes ikke nødvendigvis, at der et salg på vej, men derimod at der endnu ikke er fundet en for Richard Gyamfi.

– Vi var egentlig i tvivl om, om vi skulle hente en profil ind, men qua, at de spillere vi har, har gjort det så godt, så er vi egentlig igen klar til at tage en ung spiller ind, som vi kan bygge op, og som skal være klar over tid.

– Og vi har forskellige muligheder. Vi er ved at se, hvordan puslespillet går op, for der er rigtig mange klubber, både i NordicBet Liga, men også i Norge og Sverige, der søger angribere.

– Vi arbejder på flere fronter, og så må vi se, hvad det ender ud med.

Justesen fortæller, at man har is i maven i Hobro, hvor man bevidst venter med at rykke til slut i transfervinduet, hvor der kan opstå muligheder, man ikke får i begyndelsen af et vindue.

Afvist bud på topscoreren

Hobro har fået en lovende start på NordicBet Ligaen. Klubben ligger nummer fire efter seks kampe, og det skyldes især den brandvarme angriber Frederik Christensen.

Den 23-årige centerforward har nettet seks gange i de første seks kampe, og det har kastet interesse af sig, fortæller Justesen.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

– Der er noget interesse, men der er ikke noget, vi har syntes, der har været interessant endnu.

Angriberen kom til i februar og er glad for at være i klubben, fortæller Justesen, som ikke har travlt med at få ham skippet afsted.

– Vi har egentlig rimelig ro i maven, og det er kun, hvis der kommer noget rigtig attraktivt for begge parter, at vi vil gå ind i det.

Har I afvist konkrete bud endnu?

– Vi har afvist konkrete bud fra udlandet, ja, slutter Justesen.

Hobro IK skal i kamp igen søndag, hvor topholdet fra OB gæster DS Arena.

Transfertjek: Interesse for brandvarm Hillerød-profil

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P