3F Superligaen

Patrick Mortensen: I kan skrive, hvad I vil

AGF slog fredag aften Aalborg 4-0 og har nu spillet sig helt op på førstepladsen i 3F Superligaen. Derfor var det en yderst tilfreds Patrick Mortensen efter kampen, som også fik sendt en lille hilsen afsted rettet mod kritikerne.

Patrick Mortensen og co. morer sig efter 4-0-scoringen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det var ikke kun hjørneflagene, som blev ramt af en massiv blæst. Det gjorde aalborgenserne også, da AGF fredag aften kom på besøg og vandt overbevisende.

Uwe Röslers mandskab fik sat AaB på plads med en 4-0-sejr, hvor målræven og AGF’s anfører Patrick Mortensen kom på måltavlen to gange med et mål i første halvleg og og et veleksekveret straffespark i anden halvleg.

Den 35-årige angriber, som nu ligger alene på topscorerlisten med seks mål, var også en tilfreds herre efter opgøret.

– Jeg er meget stolt af drengene. Det er en meget moden kamp, især når vi i 2. halvleg ved, at vi har modvind. Vi bliver stadigvæk ved med at presse på, og vi har de største chancer. Vi står stærkt og kompakt, så jeg er yderst tilfreds.

Derudover blev Patrick Mortensen forholdt til spørgsmålet om diskussionen om en ny angriber til AGF, som flere medier og fodboldeksperter har spekuleret over ved sæsonstart. Diskussionen har handlet om, hvor meget der er tilbage i tanken hos den 35-årige angriber.

Var det her svar på tiltale?

– Ja, hvis du vil kalde det, så må du gerne. Men det har hurtigt vendt sig, og I skal have lov til at skrive, hvad I vil og lave historier. Jeg skriver min egen historie, og den går meget godt lige nu, må jeg sige, udtrykte Mortensen over for Viaplay.

Herudover hæftede han sig særligt ved den modne præstation som han og holdet leverede på trods af det enorme blæsevejr.

– Før første halvleg vinder jeg lodtrækningen, og det havde en stor betydning, at vi havde medvinden. Vi var vanvittigt aggressive, og vi får vundet mange bolde. Vi får lagt et stort tryk på dem, som de havde svært ved at håndtere, fortæller han.

Herudover understregede ‘Paddy’, at der blot er tale om tre point, og at der snart er kamp igen for århusianerne. Men under opgøret var der kamp i kampen, da han havde et skænderi med AaB’s Melker Widell efter 4-0-scoringen.

Mortensen jublede ud mod de inkarnererede Aalborg-fans på Vesttribunen, hvilket ikke faldt i god jord hos Widell og resten af Aab-mandskabet.

Denne seance blev dog hurtigt afklaret lige efter kampens slutfløjt:

– Det er fair nok. Jeg stod mod Vesttribunen og fik nogle sjove tilråb. Jeg gav bare lidt igen, og det er bare god lir. Men jeg synes, at han tog det meget flot, og han tog fat i mig efter kampen, hvor vi snakkede situationen igennem. Og så var han helt cool med det. Det var klasse, siger Mortensen.

AGF ligger nu på førstepladsen med 13 point efter seks kampe. Mandskabet skal i aktion næste lørdag klokken 16:00 mod FC Nordsjælland, og der kan de fortsætte sejrstimen, som lyder på fire sejre på stribe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P