Premier League

Officielt: Everton henter Asmir Begovic igen

Everton har fredag meddelt, at klubben henter Asmir Begovic. Det er anden gang, at målmanden er i klubben.

Foto: Everton FC

Asmir Begovic spillede i Everton fra 2021 til 2023 – men nu vender han retur.

Fredag oplyser Premier League-klubben, at man har hentet den 37-årige målmand på en fri transfer og udstyret ham med en etårig kontrakt.

Begovic vogtede målet i Queens Park Rangers i Championship i sidste sæson, men nu er han klar for Everton, hvor han skal være reserve for Jordan Pickford.

– Asmir er en spiller i topklasse, og udover at give os en erfaren back-up for Jordan, vil hans indstilling og engagement igen være af uvurderlig betydning for vores unge målmænd, udtaler fodbolddirektør i Everton, Kevin Thelwell.

Asmir Begovic nåede 10 kampe på Evertons førstehold i hans første periode i klubben, som han er glad for at vende tilbage til.

Foto: Everton FC

– Det var en nem beslutning, da opkaldet kom. Jeg havde to rigtig gode år her før og opbyggede særlige relationer til staben og spillerne.

– Everton har en måde at efterlade et aftryk på dig. Det forhold, jeg har til folk her, hvor speciel klubben er, den fantastiske fanbase, og med at det var en så betydningsfuld sidste sæson i Goodison, gjorde, at det er et godt tidspunkt at komme til klubben.

Begovic kommer til at stå i skyggen af Jordan Pickford, som tilfældet også var fra 2021 til 2023. Og forholdet til den engelske målmand er både godt og varmt.

– Jordan har været min ven i tre år nu og er en, jeg virkelig respekterer, udtaler Begovic.

Den tidligere bosniske landsholdsmålmand er i alt noteret for 256 kampe i Premier League for blandt andre Stoke City, Chelsea og Bournemouth.

Derfor køber Arsenal spanier: Europas bedste duelspiller

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P