NordicBet Ligaen

OB-chef overvejer behovet for ny venstreback

En stribe gode præstationer fra Nicholas Mickelson har fået OB’s cheftræner til at overveje behovet for en ny venstre back.

OBs cheftræner Søren Krogh ved indløb til superligakampen mellem Viborg FF og OB på Energi Viborg Arena lørdag den 25. maj 2024
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

OB har sagt farvel til Nicklas Mouritsen og Aske Adelgaard i dette transfervindue.

NordicBet Liga-førerholdet var interesseret i Christian Sørensen tidligere i transfervinduet, men måske er jagten på en ny venstreback stilnet en smule af.

For den højrebenet, fejlvendte’ Nicholas Mickelson har imponeret stort på venstre back, og OB’s cheftræner er yderst tilfreds med sine to backs.

– Jeg synes begge vores backs i de sidste to kampe har været fuldstændig outstanding. De har været dygtige i opbygningsspillet, de har været fremadrettede. De har slået et hav i indlæg, de har scoret mål.

– Jeg synes, at det ligner rigtige ‘power OB-backs’, fortæller Søren Krogh til Campo.

Foto: Thomas Sjørup/Thomas Sjoerup/Ritzau Scanpix

Og de gode præstationer har da også fået cheftræneren, som er en del af transferudvalget i OB, til at overveje, om der skal hentes forstærkning til venstrebacken.

– Ja, selvfølgelig har det det. Det, der sker nu, og det, der er sket, siden vi startede op, der har man et puslespil. Og det puslespil, ændrer sig hele tiden, og man bliver klogere på, hvad der foregår.

– Jeg synes, det er stærkt, at vi i den oprydningsproces, vi har været i, har formået at nøjes med at hente én spiller lige nu. Jacob Bonde, og vi formår at se voldsomt stærke ud.

– Så det er godt, det er klogt og det er med omtanke, det arbejde, der bliver lavet nu. Jeg synes, det er en fornuftig proces, vi har kørende, slutter Søren Krogh.

OB vandt onsdag aften med 3-0 i topkampen mod FC Fredericia. Luca Kjerrumgaard noterede sig for et hattrick.

Brandvarme Kjerrumgaard: Tænker kun på OB

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P