Ligue 1

Mbappé who? – PSG deler øretæver ud

Paris Saint-Germain kan sagtens finde ud af at score mål uden Kylian Mbappé. Det var fredag aften et klokkeklart bevis på.

Bradley Barcola efter en scoring mod Montpellier.

En af sommerens største – omend også mest forventede – transfers var, da Kylian Mbappé forlod PSG.

Efter at have hamret mål ind på samlebånd i den franske Ligue 1, vil angrebsstjernen i stedet prøve sig af i Spanien og Real Madrid.

Det gav selvsagt anledning til at spekulere i, om den franske hovedstadsklub mon kunne finde en måde at holde målmaskineriet i omdrejninger på.

De spekulationer er relativt hurtigt blevet gjort til skamme.

Efter at have vundet 4-1 i sæsonens første kampe i Ligue 1, blev det fredag aften til endnu en storsejr.

Og en større en af slagsen.

Således blev Montpellier sendt hjem med en gedigen lussing på hele 6-0.

Det første mål blev scoret allerede i det 4. minut, mens det sidste faldt i det 82. minut. Målene indimellem var fordelt jævnt over hele kampen.

Kun Bradley Barcola formåede at score mere end én gang.