3F Superligaen

Gift Links forsikrer: Det var med vilje

Gift Links kom med lidt hjælp fra det enorme blæsevejr på Aalborg Portland Park på måltavlen på et lettere besynderligt frisparksmål. Men ifølge den brandvarme sydafrikaner var det med vilje.

Gift Links fejrer sin scoring med Uwe Rösler.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Gift Links har været en af de mest formstærke spillere i AGF-truppen i den igangværende sæson.

Det blev også understreget fredag aften, da AGF udraderede AaB med 4-0. Her bidrog wingbacken med et bemærkelsesværdigt mål.

Links scorede direkte på et frispark ude i den ene side til 2-0. Et mål, som var lige efter Uwe Röslers instrukser. Dét udtalte storspillende Links efter kampen, da han blev spurgt ind til, om målet var med vilje:

– Ja selvfølgelig. Uwe (red. Rösler) fortæller mig altid, at i de situationer skal jeg bare sigte efter målet, og det var, hvad jeg gjorde i dag, fortæller han Viaplay.

Det var ikke kun målet, som Links var begejstret over. I interviewet får han også sendt rosende gloser til sine holdkammerater:

– Det er helt fantastisk at være en del af. Som du kan se, så kører alt bare for os, og dét skal vi nyde, fortæller sydafrikaneren og uddyber:

– Det er selvfølgelig en fantastisk følelse at komme her og få tre point. Det er dét eneste, som betyder noget nu. Vi kom her og fik point, så nu skal vi tilbage til Århus og forberede os til næste kamp.

Links og resten af AGF-holdet skal igen i aktion den 31. august, hvor FC Nordsjælland besøger Ceres Park.

Du kan se interviewet med målscoreren øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P