Ny ydmygelse på hjemmebane: AGF tromler AaB

AaB blev fredag aften offer for endnu en ydmygelse, da formstærke AGF slog vejen forbi. Du kan se mål og highlights fra kampen inden i artiklen.

Gift Links og Mikael Anderson jubler efter en AGF-scoring mod AaB.
Mads Emil Madsen
16′
Gift Links
20′
Patrick Mortensen
38′
85′
45′
90′
  • Inden fredagens opgør blev der talt en hel del om blæsevejret i det nordlige Jylland. Hjemmeholdet endte da også i strid modvind, mens AGF særligt i første halvleg leverede et sandt stormløb mod hjemmeholdets mål
  • Først var det Mads Emil Madsen, der gjorde det til 0-1 efter et kvarter. Kort tid efter fordoblede Gift Links føringen på et flot frispark med medvind. Patrick Mortensen nåede at gøre det til 3-0 inden pausen, inden han blev dobbeltmålscorer få minutter før slutfløjt
  • AGF har nu scoret ni mål i sine seneste to kampe – og vundet fire opgør i streg. I AaB-lejren må man nu forholde sig til at have tabt 0-4 hjemme på Portland Park to kampe i streg