International Fodbold

Utilfreds Courtois trækker sig: Vil ikke spille under ham

Den belgiske stjerne-målmand Thibaut Courtois står ikke til rådighed for landsholdet, så længe Domenico Tedesco er landstræner. Det bekræfter Real Madrid-spilleren torsdag.

Foto: Sergei Gapon/AFP/Ritzau Scanpix

Så længe han er her, spiller jeg ikke.

Nogenlunde sådan lyder klaveret fra Thibaut Courtois, som ikke vil repræsentere Belgien så længe Domenico Tedesco er landstræner.

Det giver den lange belgiske keeper udtryk for via sine sociale medier – heriblandt X – torsdag aften.

Striden kan ifølge The Athletic bunde i, at Real Madrid-keeperen ikke var en del af Belgiens trup ved EM-slutrunden i Tyskland.

Det er til trods for, at den 32-årige belgier ellers havde spillet Champions League-finale for Real Madrid kort før slutrunde-start.

I Courtois‘ besked på sine sociale medier lyder det blandt andet:

– Jeg har besluttet mig for ikke at vende tilbage til landsholdet, så længe Tedesco er træner. Det er en beslutning, jeg er kommet frem til efter megen reflektion.

– Jeg accepterer, at jeg også bærer en del af ansvaret, men på den lange bane vil min manglende tillid til ham ikke bidrage til at bibeholde den nødvendige atmosfære, skriver han.

Ifølge The Athletic har Courtois også tidligere været utilfreds over ikke at være blevet valgt som Belgiens anfører i fraværet af Kevin de Bruyne, som normalt er det.

I en kamp mod Østrig i kvalifikationen til sommerens slutrunde var det i stedet angriberen Romelu Lukaku, som bar anførerbindet.

Courtois: Fantastisk afslutning på en forfærdelig sæson

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P