NordicBet Ligaen

Transfertjek: Interesse for brandvarm Hillerød-profil

Campo tager temperaturen på transfervinduet hos klubberne i NordicBet Ligaen. I Hillerød har man allerede sagt farvel til flere profiler, men flere kan være på vej ud, fortæller klubbens direktør.

Foto: Hillerød Fodbold
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Der har været gang i svingdøren i Hillerød Fodbold i dette transfervindue.

Ud er røget flere spillere heriblandt sidste års topscorer i NordicBet Ligaen, Sebastian Pingel, som er skiftet til ligarivalerne fra AC Horsens.

Hillerød har derfor også handlet i dette vindue, og klubbens direktør beskriver også vinduet som travlere end ventet.

– Mere aktivt end håbet. Sådan kan jeg vel roligt starte med at sige det. Det er klart, at vi havde jo håbet på, at vi kunne overleve vinduet med Pingel i truppen.

– Men det er klart, at når du har en spiller, som bliver topscorer, så udvikler tingene sig selvfølgelig i en retning, som er svær at styre. Så det var vi nok egentlig lidt forberedt på. Men ja, der er sket lidt mere, end vi havde regnet med, udtaler Jackie Rasmussen, direktør i Hillerød Fodbold, til Campo.

Foto: Hillerød Fodbold

Tirsdag aften spillede Christian Lønstrups tropper uafgjort ned nedrykkerne fra Hvidovre IF. Her var fire ud af de fem bagerste spillere hentet ind dette vindue.

Blandt andet den tidligere Lyngby- og Randers-spiller Kasper Enghardt.

– Vi har bragt Enghardt ind for at få mere tyngde og mere erfaring. Og også nogle lederegenskaber.

– Havde vi kunne spille lige op med Hvidovre i sidste sæson? Det ved jeg ikke, lyder det retorisk fra direktøren, som fortsætter:

– Men vi har hentet nye forsvarsspillere ind for at hæve konkurrenceelementet i truppen med endnu mere kvalitet for at stå så stærkt som overhovedet muligt. Med al beskedenhed synes jeg egentlig, vi er kommet godt afsted med det.

Den tunge arv fra Pingel

Sebastian Pingel er fortid i Hillerød, og nutiden hedder i stedet Monday Etim, som er hentet i FC Helsingør, og Mathias Velts, som er kommet til fra Hellerup IK.

Men om erstatningen er fundet for Pingel, ved Rasmussen endnu ikke.

– Det kan jeg fortælle dig, når der er spillet 32 kampe, udtaler direktøren, inden han slår ud i beskeden latter.

Sebastian Pingel i aktion for Hillerød Fodbold i NordicBet Ligaen
Sebastian Pingel (tv.) forlod Hillerød tidligere på sommeren. Foto: hfelite.dk

– Spøg til side, det er klart så vil det gøre ondt på et hvert hold, der mister sin topscorer. Monday Etim bringer noget andet end Pingel, og vi er meget glade for de rigtig rigtigt fine kvaliteter, Monday kommer med, og som vi allerede nu nyder godt af.

– Og så har vi hentet Veltz i HIK. Vi er glade for at have fået ham ind, og er også glade for, at Hellerup gjorde det til en smertefri proces, så stor ros til dem.

– Du spurgte til, om vi har fundet erstatningen for Pingel, og på energi, fysisk, fart og energi, der har vi vel fundet det tætteste, vi kommer på det.

Jackie Rasmussen fortæller, at de også havde et godt øje til Mikkel Ladefoged fra Sønderjyske, som var meldt på vej til Tromsø.

– Det blev Veltz, og det er vi sindssygt glade for.

Salg af Justinussen bliver dyrt

Ifølge Transfermarkt er der røget ti ind og 11 ud af Hillerød i dette vindue. Og der kan sagtens ske mere begge veje, lyder det fra Jackie Rasmussen.

– Altså, jeg vil sige det sådan her, at alt kan jo ske, og vi er ikke bare et sted, hvor vi siger “vi er færdige”. Men rent trupmæssigt er vi et sted, hvor vi er meget tilfredse. Der er forespørgsler både ind og ud, og det er klart, ryger der noget ud, så skal der noget ind.

Den helt store profil hos Hillerød hedder i denne sæson Adrian Justinussen. Den 26-årige færing er allerede noteret for seks træffere i de første fem kampe i NordicBet Ligaen.

Men der er endnu ingen konkrete bud på bordet, fortæller Hillerød-direktøren.

– Men det er klart, at der bliver snakket om ham. Der er meget interesse for ham, og det giver jo sig selv. Han har jo nogle spidskompetencer, som er helt ekstraordinære. Hans spark er det vildeste i Danmark.

– Og det er jo nogle af de spidskompetencer, som klubber betaler rigtig mange penge for.

Adrian Justinussen er Hillerøds færøske landsholdsspiller. Foto: Hillerød Fodbold

Justinussen er med direktørens ord ‘plug and play’ i større klubber, men Hillerød er ikke et sted, hvor de er tvunget til at sælge stjernen, som har en stor stjerne hos Jackie Rasmussen.

– Det er klart, at prisen kan også blive så stor til at vi ikke kan sige nej. Og der er interesse fra både ind- og udland.

Hvad koster Adrian Justinussen?

– Jeg vil sige det sådan her, at hvis der er en klub, der rigtig gerne vil have Adrian, så må de jo komme med et bud på, hvad de vil give for ham.

– Men hvis jeg kigger på, hvad nogle af de andre spillere går for fra NordicBet Ligaen – både til Norge og Sverige og lignende – så vil jeg sige, at en spiller med Adrians kvaliteter koster mellem fire og fem millioner kroner.

– Og jeg tror også, at de fleste klubber er klar over, at han ikke bliver billig. Det gør han ikke. Han har en fantastisk alder, og han er i vanvittig god form, slutter Jackie Rasmussen.

Hillerød indtager ottendepladsen i NordicBet Ligaen.

Brandvarme Kjerrumgaard: Tænker kun på OB

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P