Premier League

Officielt: Fulham henter norske landsholdsmidt

Sander Berge har angiveligt haft store bejlere, men nu har den norske landsholdsspiller skrevet under med Fulham.

Foto: Fulham FC

Sander Berge skifter fra Burnley i Championship til Fulham i Premier League.

Det står klart torsdag formiddag, hvor den 26-årige nordmand er præsenteret i London-klubben. Her har han underskrevet en femårig aftale.

Sander Berge er tildelt trøjenummer 16 i Fulham, og den norske midtbanespiller er glad for at være på plads på Craven Cottage.

– Det føles fantastisk. Det har været lidt frem og tilbage de seneste uger, men nu er jeg endelig i trøjen på dette smukke stadion velvidende, at min fremtid ligger her, og det føles fantastisk, udtaler Berge til klubbens hjemmeside.

Nordmanden skiftede i sidste sommer til Burnley, og han har mødt Fulham flere gange. Nu kan han selv trække den hvide trøje over hovedet.

Foto: Fulham FC

– Fulham har altid været et hold, der begejstrede mig. Jeg har spillet mod dem både i Championship og Premier League, og det er fantastisk, hvordan de spiller, 4-3-3 og 4-2-3-1.

– Klubbens DNA er at være dominerende, aggressiv, forbenet og spille flot fodbold, og det synes jeg passer til mig, slutter Berge.

Sander Berge har tidligere spillet i Burnley, Sheffield United, belgiske Genk og i Vålerenga og Asker i hjemlandet Norge.

Han er noteret for 46 kampe på det norske landshold.

Medie: Joachim Andersen står foran klubskifte

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P