3F Superligaen

Klaiber om ny rolle: Jeg løber bare over det hele

Brøndby-spilleren er i de seneste kampe blevet bedt om at spille i det centrale forsvar i stedet for på wingbacken, som han ellers har været vant til.

Sean Klaiber har bolden i superliga-kampen mellem OB og Brøndby
Foto: Lars Jacobsen

Jesper Sørensen har bedt Sean Klaiber om at lære noget nyt.

Den 30-årige forsvarsspiller er i de seneste Brøndby-kampe blevet brugt som stopper i en trebackkæde i stedet for på wingbacken.

– Jeg har aldrig spillet den her position, siger han med et smil til den fremmødte presse i Brøndby og fortsætter.

– Jeg løber bare over det hele og gør alt, jeg kan for at nyde det, siger han.

Selvom Klaibers præference er på wingbacken, klager han ikke sin nød til Jesper Sørensen. Holdet kommer før individet, forstår man.

– Når det går godt for holdet på den måde, hvorfor så ikke lade det fortsætte sådan? Jeg elsker at spille fodbold, og jeg er meget mere på bolden nu end som wingback, siger han.

Og udover at være mere på bolden følger der flere fysiske dueller med i den nye rolle. Men det nyder den omskolede forsvarsspiller også.

– Det er en del af mit spil at tage del i duellerne. Men det handler om at vinde dem og være smart i dem, siger Klaiber.

Brøndby og Klaiber møder Randers FC på hjemmebane søndag aften. Her skal vicemestrene forsøge at bygge videre på sidste rundes overbevisende 4-0 sejr ude mod AaB.

Allerede i næste weekend gælder det sæsonens første københavner-derby mod FC København i Parken.

Medier: Brøndby sælger Oscar Schwartau til England

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P