Premier League

Officielt: Thomas Frank & co. handler ind i Liverpool

Brentford FC med danske Thomas Frank i spidsen har hentet hollandsk forstærkning til midterforsvaret fra storklubben Liverpool.

Brentford handler ind i Liverpool.

Her har de netop præsenteret den hollandske midterforsvarer Sepp van den Berg som ny spiller.

Brentford melder intet om, hvor lang en kontrakt Sepp van den Berg har fået.

I Brentford er der stor begejstring for den nye tilgang. Det fortæller klubbens danske cheftræner Thomas Frank.

– Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at hente Sepp. Jeg synes, det er en fantastisk tilgang for holdet og klubben. Sepp er en centerforsvarer med et godt niveau og han har potentialet til at udvikle sig endnu mere, lyder det fra den tidligere Brøndby IF-træner.

– Han passer perfekt ind i vores kultur og måden vi gerne vil spille på: han er hurtig, han læser spillet godt og er god på bolden i opbygningsspillet og i de defensive aktioner, slutter danskeren.

Klubberne har ikke selv meldt noget ud om prisen på hollænderen, men i følge journalisten Florian Plettenburg skulle der være tale om en handel til mindst 25 millioner euro.

22-årige van den Berg har i de seneste sæsoner været på flere lejeophold fra Liverpool FC, som han kom til i 2019 fra PEC Zwolle i hjemlandet Holland. Han var i 2020/21-sæsonen udlejet til Preston North End, i 21/22-sæsonen til FC Schalke 04 og i den seneste sæson til Mainz 05.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P