NordicBet Ligaen

Brandvarme Kjerrumgaard: Tænker kun på OB

Luca Kjerrumgaard scorer mål på stribe for OB, men selvom målfarlige angribere er en eftertragtet vare i fodboldverdenen, så skal den 21-årige fynbo ingen steder.

Foto: OB

Han er fysisk stærk, god på låget og indehaver af et giftigt venstreben.

Luca Kjerrumgaard har hele pakken, når det kommer ud i den ædle kunst at være en “ægte målscorer”.

Onsdag scorede han hattrick for OB i 3-0 sejren over FC Fredericia. Han er nu på otte sæsontræffere i NordicBet Ligaen og transfervinduet er da også stadig åbent.

Så hvorfor ikke smede mens jernet er varmt og skifte til en højere hylde? Det spurgte Campo ham om.

– Det er jo ikke så simpelt. Der skal jo nogle bud på bordet, og der har ikke været noget konkret. Jeg har egentlig bare prøvet at fokusere på OB, og hvis der kom noget, så må man tage den der. Men lige nu har mit fokus bare været på OB og hjælpe dem frem med at score mål og gøre det godt her.

– Hvis der kommer noget, så må man tage den der, men jeg tænker egentlig kun på det, jeg er i lige nu. Og jeg bør ikke lægge mit fokus alle mulige andre steder. Men helt klart, der vil da komme noget. Måske. I don’t know, lad os se, udtaler Kjerrumgaard til den fremmødte presse.

Foto: OB

Kjerrumgaard fik et mindre gennembrud i slutningen af sidste sæson i 3F Superliga, hvor han scorede fire gange i de sidste fem kampe.

Og skulle han skifte væk fra OB en skønne dag, så er det da også udlandet, der trækker mest.

– For mig handler det om, at hvis jeg skulle skifte en dag, så skulle det være et sted, hvor jeg bliver prioriteret. Jeg vil jo gerne op på en højere hylde en dag. Men om det er i Danmark eller udlandet, jeg ser helst udlandet, men nu må vi se, lyder det fra Kjerrumgaard.

Vil have OB op i top

OB topper lige nu NordicBet Ligaen, og hvis der ikke lander et spændende tilbud på bordet i de sidste dage af transfervinduet, så er angriberen fuldt fokuseret på tilværelsen i det fynske.

– 100 procent. Jeg ser OB som et godt sted at være, og jeg vil rigtig gerne, som jeg også tidligere har sagt, bringe OB op igen. Så hvis jeg bliver, hvilket jeg er tror lige nu, fordi jeg kender ikke til noget andet, så vil jeg sørge for, at vi kommer op igen og gøre alt og dø ude på banen for, at vi kommer op.

– Og så har jeg egentlig ikke andre tanker end at fokusere på klubben og hjælpe holdet, lyder det fra Kjerrumgaard.

Se alle tre mål af Luca Kjerrumgaard fra onsdagens topkamp mod FC Fredericia øverst i artiklen.

OB-bomber om perlemål: Rimelig godt lavet af mig

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P