NordicBet Ligaen

OB er på rette vej: Vi viser hvordan klubben skal se ud

Søren Krogh er stolt over de skridt, OB har taget efter nedrykningen fra Superligaen. Der hersker nu en positiv stemning i den fynske klub, fortæller han.

Søren Krogh interviewes af Viaplay inden Superliga-kampen mellem OB og Viborg.
Foto: Lars Jacobsen
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

OB flyver afsted i den nye NordicBet Liga-sæson.

Seks sejre i lige så mange kampe er det blevet til. Og onsdag aften gik storformen udover rækkens nummer to FC Fredericia i Odense.

OB-træner Søren Krogh var en stolt og glad træner efter den overbevisende 3-0 sejr.


– Jeg synes, vi så gode ud i dag. Jeg føler, at vi langt henad vejen har kontrol. Jeg er meget tilfreds med vores udtryk og den kontrol vi havde over kampen, siger han til Campo.

Den fynske klub er lidt malplaceret i landets næstbedste række, men det er sådan virkeligheden er efter nogle tumultariske år.

Ifølge Søren Krogh er Superliga-nedrykkerne nu på rette vej.

– Jeg er mest tilfreds med de skridt, vi er i gang med at tage som klub. Den retning vi tager, og den spillestil vi laver.

– Vi viser, hvordan OB skal se ud. Der er ved at opstå en eller anden kraft. Det er sjovt at se på, og der er en enorm power, siger han.

Det virker også, som om I har opbygget en symbiose med fansene igen. Det var nærmest enstemmigt efter kampen, da i var nede at fejre ved dem?

– Der har været bump, og vi har været igennem en tough tid sammen, hvor de har holdt skruen i vandet og har været der for os.

– Det er dejligt, at vi nu kan smide energi på deres power dernede. Vores pres og vores høje angreb er med til at styrke deres identitet og deres power. Det er dejligt, siger OB-træneren.

Luca Kjerrumgaard blev den store OB-helt i kampen mod Fredericia med et flot hattrick. Den 21-årige angriber står nu noteret for otte mål i de seks første kampe.

OB’s næste opgave er på udebane mod Hobro på søndag. De tævede Vendssyssel FF i aftenens runde. Det kan du læse mere om her.

Hobro tæver Vendsyssel i slaget om Nordjylland

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P