NordicBet Ligaen

OB-bomber om perlemål: Rimelig godt lavet af mig

Luca Kjerrumgaard scorede alle OB’s tre mål i sejren over FC Fredericia. Og særligt den sidste kasse var OB-bomberen tilfreds med.

OBs Luca Kjerrumgaard scorer til 0-1 NordicBet-kampen mellem HB Køge og OB på Capelli Sport Stadion i Køge fredag den 26. juli 2024..
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix)

Luca Kjerrumgaard er brandvarm for tiden.

Den høje angriber scorer mål på samlebånd, og onsdag aften gik det ud over FC Fredericia i topkampen i NordicBet Ligaen.

OB vandt 3-0 og den 21-årige angriber stod for alle tre kasser. Særligt det sidste mål var lidt af en lækkerbidsken.

Og den var Kjerrumgaard da også tilfreds med

– Jeg føler selv, at det er rimelig godt lavet af mig. Jeg snyder ham lidt på en skudfinte eller en bag-om-støttebenet-ting og får så smasket den ind.

– Jeg ser godt nok Ejdum er fri, men jeg tænkte, at nu har jeg scoret to, og jeg vil gerne gå efter det tredje. Jeg er bare glad for, at den gik ind, så skal jeg ikke høre mere for det, udtaler Kjerrumgaard til den fremmødte presse efter kampen.

OBs Luca Kjerrumgaard scorer til 0-1 NordicBet-kampen mellem HB Køge og OB på Capelli Sport Stadion i Køge fredag den 26. juli 2024..
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix)

Var det fordi, det var Max Ejdum, du ikke spillede den?

– Ja, han mente jo, at han skulle have den, men han kan jo ikke sige noget, når jeg smadrer den ind, lyder det selvsikkert fra den store angriber.

En god periode

Kjerrumgaard er nu på 12 scoringer i de seneste 12 kampe for OB, hvis man medregner både 3F Superliga, Oddset Pokalen og NordicBet Liga.

– Det er fantastisk. Jeg har det rigtig godt, og jeg føler, at jeg er inde i en god periode. Både som menneske, men også som fodboldspiller. Jeg har det godt. Jeg føler, at klubben viser mig rigtig meget tillid, og jeg har en familie og venner, der bakker mig op 100 procent.

– Og det er også med til at gøre mig til en bedre fodboldspiller, så jeg kan præstere. Jeg har det fantastisk, og jeg håber bare, at jeg kan ride videre på den her bølge, lyder det fra Kjerrumgaard.

Se Luca Kjerrumgaards mål fra NordicBet Ligatopkampen mod FC Fredericia øverst i artiklen.

OB’s nyindkøb efter perfekt sæsonstart: Det gynger

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P