Premier League

– Hvis de vil have spilletid, er det bedst, de skifter klub

Chelseas manager, Enzo Maresca, lægger ikke fingre imellem, når samtalen lander på situationen vedrørende to af London-klubbens profiler.

Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Der bliver ikke lagt fingre imellem.

Chelsea-manager Enzo Maresca er klar i mælet, når spørgsmålet om Ben Chilwell og Raheem Sterlings fremtid i klubben falder.

Han mener hårdt og kontant, at hvis det er spilletid, de er ude efter, er det nok bedst, hvis de kigger sig om efter en ny arbejdsgiver.

Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

– De træner for sig selv. Situationen omkring dem begge er ret tydelig. Vi har en stor trup, og det er umuligt at give dem alle spilletid.

– Hvis det er spilletid, de er ude efter, er det bedst for dem at forlade klubben, lyder det fra Enzo Maresca ifølge journalist Ben Jacobs.

Maresca uddyber begge spilleres situation og mener ikke selv, at han er hård i tonen.

– Jeg prøver at være ærlig. Jeg talte med Raheem (Sterling, red.) før Manchester City-kampen og sagde, at han vil få svært ved at få spilletid hos os, og at det var grunden til, han var ude (af truppen til City-kampen, red.).

– Og med ‘Chilly’ (Ben Chilwell, red.) – han er en fantastisk fyr, men jeg sagde, at han vil få det svært på sin position. Det er ikke brutalt, det er bare ærligt, siger Maresca.

Enzo Maresca fik debut som Chelsea-manager i Premier League i weekenden, hvor det blev til et nederlag til Manchester City på Etihad Stadium.

Chelsea indtager efter første spillerunde en 17. plads i den bedste engelske række.

Officielt: João Félix til Chelsea for anden gang

Næste udfordring hedder Servette i Conference League-kvalifikationen, mens The Blues skal en tur til Molineux for at møde Wolves i Premier League søndag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P